Careers

We are always looking for passionate and talented individuals that would like to join our multicultural team and journey toward our vision.

If there are no vacant positions at the moment, we welcome your CV and your personal letter where you tell us why you would like to join our team. Please send your open application to info@octofrost.com.


El-konstruktionsansvarig på OctoFrost Group, Malmö

OctoFrost är en global leverantör av maskiner för infrysning och värmebehandling av livsmedel med huvudkontor i Malmö. Vi utvecklar, bygger och säljer maskiner med ambition att ha de mest effektiva och innovativa lösningarna för kvalitet, värdeskapande och kundfokus. Besök oss gärna på www.octofrost.com

Vi söker nu en ansvarig för vår elkonstruktion som vill vara med och utveckla vår produkt samt arbeta tätt ihop med ett mindre team för att säkerställa leveranser och koordinering med övriga inom företaget.

Arbetet är varierande och innefattar både konkreta uppgifter som elkonstruktion i E-plan, testning och utvecklingsprojekt med nya funktioner. Vi arbetar huvudsakligen med Rockwell och Siemens komponenter i våra elskåp.

Vi söker dig som vill arbeta ihop i ett mindre företag med en unik produkt där du får en helhetsbild och kan verkligen göra skillnad med kontakter såväl inom företaget som med kunder och leverantörer.

Kunskap inom automation är meriterande.

Ansvarsuppgifter

  • Driva förbättringsprojekt inom produktanvändning
  • Förbättra tekniken inom våra maskiner
  • Loggning av visualisering av produktionsdata
  • Testning av maskiner innan leverans
  • Kundsupport tillsammans med vår eftermarknadsavdelning

Om du känner att detta kan passa dig så ber vi dig skicka in CV och ett personligt brev till

Gulsen Bekir at Human Resource, gulsen.bekir@octofrost.com.

Vi utvärderar löpande och har ingen sista tid för ansökningar.

Hör av dig med frågor.