Careers

We are always looking for passionate and talented individuals that would like to join our multicultural team and journey toward our vision.

If there are no vacant positions at the moment, we welcome your CV and your personal letter where you tell us why you would like to join our team. Please send your open application to info@octofrost.com.


Mekanisk Designer på OctoFrost Group, Malmö

OctoFrost är en global leverantör av maskiner för infrysning och värmebehandling av livsmedel med huvudkontor i Malmö. Vi utvecklar, bygger och säljer maskiner med ambition att ha de mest effektiva och innovativa lösningarna för kvalitet, värdeskapande och kundfokus. Besök oss gärna på www.octofrost.com

Uppgifter

  • Att som en del av R&D avdelningen mekaniskt utveckla och förbättra nya och existerande infrysnings utrustningar avsedda för livsmedelsindustrin. Vi arbetar från koncept till färdigt installerade maskiner hos våra kunder.
  • Ta fram nya innovativa lösningar och utveckla koncept.
  • Utveckla kunskap och lösningar för maskinernas prestanda relaterat till produkthantering, termodynamik och luftflöde. Andra parametrar i konstruktionsarbetet inkluderar tillförlitlighet, kostnadsförbättringar, kvalitet och livsmedelshygien.
  • Delta i kundbesök för arbete på maskinerna och att ta del av kundernas erfarenheter och behov inom maskinanvändande, kvalitet, funktionalitet och hygien.
  • Teamarbete med andra funktioner inom företaget för att stötta varandra och våra kunder.

Krav

  • Högskolingenjör med inriktning på mekanik med erfarenhet av CAD arbete, gärna med Inventor. Erfarenhet av plåtkonstruktion är en fördel.
  • Teknisk och kommersiell förståelse för konstruktion, tillverkning, termodynamik, CE hantering och automation.
  • Praktisk erfarenhet inom felsökning och testarbete.

Dokumenterad teknisk kunskap av industriella utrustningar och några års yrkeserfarenhet av liknande arbete.

Om du känner att detta kan passa dig så ber vi dig skicka in CV och ett personligt brev till

Gulsen Bekir at Human Resource, gulsen.bekir@octofrost.com.

Vi genomför urval löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt!